Ремонт на битови ВиК инсталации – какво трябва да знаете

Един от ключовите компоненти при строежа на жилищна сграда е ВиК инсталацията. Ето защо е от голямо значение тя да бъде изградена правилно. Това определя нейния експлоатационен период и комфорта на хората, които живеят в съответната сграда. Разбира се, с течение на времето могат да възникнат повреди, които изискват услугите на професионална фирма за ремонт на ВиК инсталации.

Ремонт на ВиК инсталации – какво трябва да знаете

Може би Ви се е налагало да ползвате услугите на специализирана фирма за ВиК услуги. Ако все още не сте прибягвали до това, е хубаво да знаете колко полезно е да имате контактите на компания като „Юлекс БМ“, особено що се отнася до бита. Професионалната ВиК фирма се грижи да имате безпроблемен достъп до водоснабдяване всеки ден с поддръжка и ремонт на ВиК инсталациите във Вашия дом.

Ремонт на бойлер

Ако забележите, че бойлерът тече, вероятно водосъдържателят е пробит. Разбира се, причината би могла да бъде и друга, точно затова е необходимо специалист да я установи. След това могат да се вземат мерки за отстраняване на теча, да се разбере има ли нужда от демонтаж на уреда и да се определи цената за неговата поправка.

Ремонт на тоалетно казанче

Тоалетното казанче има нужда от ремонт, ако водата в него тече постоянно. Течът може да бъде както вътре в него, така и между него и тръбата към тоалетната чиния. Възможна е и повреда на самата тоалетна, при която ще забележите вода да тече по пода. И в двата случая повикайте специалист, който да види проблема и да го отстрани в най-кратък срок.

Ремонт на водостоци

Функцията на водостоците е да отвеждат дъждовната вода от покрива и олуците. Когато не са подменяни твърде дълго време, по тях може да се образува корозия, която да доведе до теч. Освен това могат и да се изкривят или да паднат. Ето защо е нужна периодична проверка, подмяна или ремонт.

Ремонт на ВиК инсталации

Всяко запушване на канал, изкривяване или износване на тръба би могло да предизвика сериозен проблем и нуждата от ремонт на инсталацията. Точно затова намесата на професионалисти е наложителна. Те могат да се заемат с отпушването на канала на мивка, тоалетна, сифон, както и с поправяне на тръбите, които не са в изправност.

Когато става дума за битов ремонт на ВиК инсталации, фирма „Юлекс БМ“ ще Ви предостави надеждна услуга и гаранция за качество. Потърсете услугите ни в София денонощно – можем да се отзовем до 40 мин.