ВиК Монтажи

ВиК монтажи – монтаж на съдомиялни, на перални, на кранове, на бойлери,  на водомери, на тоалетни казанчета, на тоалетни чинии, на мивки, на душ кабини и батерии, на смесители, на мебели за баня, на връзки за мръсна вода, на връзки за чиста вода

Когато се налага планов или авариен ремонт, подмяна или прекарване на нова инсталация, неоценима помощ ще ви окажат нашите водопроводчици. Монтират всички типове водомери и кранове. Бързо и качествено те извъшват монтаж на връзки за чиста и мръсна вода. Не ги затруднява нито един модел смесители и мивки.

Купили сте душ кабина и не знаете как да направите свързването? Обадете се – ние, от „Юлекс БМ“, притежаваме богат опит с различни видове душ кабини, хидромасажни панели, душове и батерии.

Няма нужда да се чудите как да вържете към водата и тока бойлера, пералнята или съдомиялната. Всеки е добър в нещо. Ние – в монтажа на ВиК инсталации и консуматори на изгодни цени.

Умели сме в монтирането на мебели, поставянето на различни системи тоалетни чинии и тоалетни казанчетата – класически, модерен моноблок или вградени конзоли.