ВиК ремонти - Контакти

Телефон за връзка с наш ВиК специалист:

0888 226 879 - Mtel
E-mail: 

 

Офертата е валидна за София и околностите.

 

Контактна форма

Натиснете бутона, за да изпратите незабавно запитване.

Запитване

Моля попълнете полетата!

НИЕ СМЕ ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ФИРМИ, КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ВИК РЕМОНТИ, ТЯХНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ Е НАШ ПРИОРИТЕТ, А НАШАТА ГАРАНЦИЯ СА БЕЗБРОЙНИТЕ КЛИЕНТИ ОСТАНАЛИ УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ.

Извършваме цялата гама от ВиК ремонти: монтиране/демонтиране, подмяна и отстраняване на всякакви ремонти по вашата ВиК инсталация.

Предполагам са мнозина хората, които като мен живеят в стари къщи, блокове или кооперации. Сигурен съм, че на всеки му е до болка познато и се е сблъскал с ВиК ремонт. Дали е било теч, запушване на канализацията или на комшията от долу му е протекъл тавана рано или късно се стига до там. Не се измъчвайте повече, със съвременните материали и инструменти с които разполагаме правенето ВиК ремонти не е това което беше. Свържете се с нашите специалисти и Ви гарантираме, че освен бързото и качествено обслужване, което ще получите след нас няма да има следи от извършването на какъвто и да е ВиК ремонт.

Тук са изброени някои от най-често срещаните ВиК ремонти:

Изброеното до тук е малка част от нашите възможности, разполагаме с голяма база и квалифицирани водопроводчици, които са изключителни професионaлисти в различни сфери на ВиК ремонти. Всичко това съчетано с избора ни на качествени материали Ви гарантира спокойствието, че ВиК ремонта ще бъде извършен професионално и в срок.